JXTC Espresso - шаблон joomla Продвижение

Koliko je gastro kultura usko povezana sa kulturom življenja Gradska Kafana Herceg Novi je prepoznala odavno, a sada uvodi još jedna sjajan program - Brunch vikendom, gdje je od 12 do 17 sati u ponudi vrhunski meni sa prirodnim proizvodima. Pogledajte koje su pogodnosti i šta se sve nudi u okviru Brunch weekend-a.

“Projekat Domaći ukusi sa Vučja zasniva se na uzgoju u kojem se koristi samo organsko povrće i žitarice, a proces obrade i sušenja obavlja se po tradicionalnoj recepturi u našoj sušari na Vučju, na 1300 mnv, procesom hladnog dimljenja, uz upotrebu isključivo bukovog drveta. Proizvodi ne sadrže nikakve hemijske dodatke a zacini koji se koriste su potpuno prirodni”, poručuju iz Gradske kafane Herceg Novi, ističući da je “branč” u programu svakog vikenda od 12 do 17 časova i da u sebi spaja najbolje od doručka i ručka sa vrlo raskošnim menijem.

“Riba, bruskete, pečeno meso, razne salate, jaja na oko, sirevi, bareno povrće, pašte… samo su neka od jela koja možete zateći. Hrana je uvek odlično dekorisana i  uglavnom postavljena po principu švedskog stola i to je ono što cjelokupnom doživljaju branča daje još opušteniju notu i prijatan ambijent u Gradskoj kafani”, zaključuju iz gradske kafane uz podsjećanje na veliki asortiman vlastitih kraft piva Mammut.

 

Gradska Kafana Herceg Novi

~ Welcome ~